Sfaturi utile

Cum să ștergeți un cont din Tinder, dacă sunteți obosit

Pin
Send
Share
Send
Send


Pentru a șterge o pagină din tinder de pe un computer, trebuie mai întâi să vă conectați la contul dvs. Pentru a face acest lucru, utilizați un număr de telefon mobil sau un facebook. În primul caz, un cod de confirmare va fi trimis către telefonul mobil specificat (nu este necesară setarea unei parole de conectare și a unei parole). Funcția de „resetare a parolei” este de asemenea absentă, deoarece la intrare acțiunile se desfășoară direct prin telefon.

După conectare, trebuie să urmați aceste instrucțiuni:

    În primul rând, de pe pagina principală trebuie să accesați propriul dvs. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe fotografia dvs. o dată în stânga sus.

Făcând clic pe fotografie, utilizatorul intră în profilul său, după care, pe pagina de profil trebuie să cobori. Puteți face acest lucru mutând cursorul în partea stângă a paginii (unde se află setările pentru descoperiri) și derulați în jos cu roata.

Pentru a elimina de pe site-ul web al trinderului, trebuie să vă înscrieți în profil. Trebuie să faceți clic pe butonul special „Ștergeți contul”, care este situat mai jos.

Trebuie să faceți clic pe butonul corespunzător. După aceea, pentru a șterge profilul de pe liant, trebuie să confirmați acțiunea.

În acest sens, se rezolvă întrebarea despre cum se șterge un cont în tinder, deoarece acesta a fost ultimul pas. Nu este posibil să restaurați un cont în Tinder. După ce ai plecat, va trebui să parcurgi din nou înregistrarea.

Cum se scoate din telefon aplicația de legare din telefon

Pentru a șterge un cont din aplicație de pe telefon, trebuie să respectați următoarele recomandări:

  • Accesați aplicația. Apoi accesați profilul din pagina principală făcând clic pe pictograma persoanei din colțul din stânga,
  • Există un echipament sub fotografie, trebuie să faceți clic pe el pentru a merge la setări,
  • În meniul de setări, derulați în jos pentru a găsi butonul „Șterge contul”. Făcând clic pe buton, apar două opțiuni - pentru a-mi îngheța și șterge contul. Pentru eliminarea finală a chestionarului, trebuie să selectați a doua opțiune,
  • Va apărea o fereastră unde trebuie să specificați motivul eliminării. Selectând-o, apare un mesaj care precizează că ștergerea este efectuată fără posibilitatea recuperării datelor,
  • După aceea, utilizatorul este informat că contul a fost șters.

Când terminați ștergerea paginii, va trebui să eliminați și aplicația de pe smartphone.

De ce vrei să pleci din Tinder

Dacă ai folosit anterior Tinder, dar te-ai săturat să îți croiești drumul prin cunoscuții fără speranță spre fericirea imaginară și ai decis să pleci pentru totdeauna și să te dezabonezi de la abonament, atunci trebuie să faci acest lucru în conformitate cu toate regulile.

Cert este că eliminarea aplicației din telefon nu șterge profilul din rețeaua în sine. Trebuie să efectuați mai multe acțiuni, care vor fi descrise în textul de mai jos. Vom încerca să ne concentrăm pe toate nuanțele pe care utilizatorul le poate pierde din vedere.

Cum să elimini Tinder de pe un smartphone?

Pentru a dezinstala aplicația Tinder de pe telefon, procedați după cum urmează:

  1. Găsiți pictograma aplicației cu o imagine flacără.
  2. Conectați-vă la aplicație folosind contul de Facebook.
  3. În colțul din stânga sus, faceți clic pe pictograma meniului.
  4. Accesați setările aplicației.
  5. Selectați „Ștergeți contul” acolo. Pentru ao găsi, trebuie să derulați în jos în meniu.
  6. Confirmă eliminarea.

După ieșirea din program, Tinder va fi șters complet de pe smartphone-ul dvs., iar contul va fi dezlegat.

Eliminați Tinder de pe Facebook

După ce eliminați aplicația Tinder, trebuie să accesați Facebook. Puteți face acest lucru de pe orice computer. După ce v-ați autentificat la profilul dvs., trebuie să împiedicați Tinder să primească informații de la acesta. Pentru aceasta, efectuați următoarele operații:

  • Accesați setările Facebook făcând clic pe săgeata mică din colțul din dreapta sus.
  • Du-te de acolo la „Aplicații” și deschide pagina cu setările aplicației.
  • Dacă Tinder nu este vizibil în lista care se deschide, trebuie să găsiți și să faceți clic pe textul „Afișează tot”.
  • După aceea, trebuie să găsiți Tinderul și să faceți clic pe inscripția „modificați setările” de lângă acesta.
  • În informațiile detaliate, faceți clic pe „dezinstalați aplicația”.
  • Confirmați ștergerea.

Dacă după ceva timp doriți să folosiți din nou aplicația, va fi suficient să o instalați pe smartphone și să vă conectați folosind profilul dvs. de Facebook. Profilul din Tinder va fi recreat. Dar va fi imposibil să contactați potențiali parteneri - un nou profil va fi creat de la zero.

De asemenea, este important să vă amintiți că Tinder poate crea probleme de securitate - adică transmite informații despre locația dvs. Pentru a evita acest lucru, trebuie să actualizați setările de securitate pe Facebook și să monitorizați schimbarea în timp util a parolei.

Urmărește videoclipul: Cum stergi un cont de Facebook? (Iulie 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send